Η εταιρία

H εταιρεία Χ&Β Μακρής Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1965 απο τον Νικόλαο Μακρή με δραστηριότητα στον χώρο της μπύρας. Αρχικά αντιπροσώπευσε την μπύρα ΜΑΜΟS και με τον ερχομό της AMSTEL στην Ελλάδα ανέλαβε αυτή στον νομό Αργολίδος. Έκτοτε με την έλευση της Coca-Cola αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων της και επεκτείνεται σε όλο τον χώρο των αναψυκτικών, χυμών και μεταλλικών νερών.

Διαθέτοντας πλέον άρτεια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής, με 10 αυτοκίνητα όλων των μεγεθών και με 25 άτομα προσωπικό, της ανατίθεται το 1998 η αντιπροσωπεία και διάθεση του μεταλλικού νερού "Ζαγόρι" στην ανατολική Πελοπόννησο και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Οι δραστηριότητες όμως της εταιρείας δεν σταματούν εδώ, αλλά αναπτύσονται και σε άλλους τομείς. Εισάγει απευθείας απο το εξωτερικό κάρβουνο και δημιουργεί ενα πρότυπο κέντρο συσκευασίας και διάθεσης κάρβουνου σε όλη την Ελλάδα με την επωνυμία "ΧΡΥΣΗ ΦΛΟΓΑ". Συγχρόνως του χειμερινούς μήνες, εξάγει πορτοκάλια στις ανατολικές χώρες με απευθείας ανάθεση παραγγελειών.

Την τελευταία δεκαετία επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον μας στη δημιουργία δικών μας προϊόντων με την επωνυμία "Μακρής", δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των τιμών.

Στην έδρα μας το Άργος και στο υποκατάστημά μας στην Κατερίνη, διαθέτουμε σύγχρονους ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους και ασφαλή αποθηκευτικά μέσα, που μας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας